Luxe accommodaties

Huur een ingerichte Bungalowtent, Safaritent, Lodgetent of luxe Stacaravan

Kamperen bij ons staat gelijk aan kamperen zonder zorgen. Als u aankomt op de camping staat uw ingerichte bungalowtent al voor u klaar. De bungalowtent is ruim en erg praktisch ingedeeld, met gescheiden slaapcabines. De safaritenten geven net een beetje extra, voor een echt luxe kampeervakantie. De meeste staan op een houten vlonder, wat zorgt voor extra comfort en zijn voorzien van een grote luifel. Houdt u meer van Glamping? Kies dan voor onze zeer luxe Grand Lodgetent, een tent met eigen sanitaire voorzieningen (douche, wastafel en wc). Onze Grand Lodgetent is eigenlijk een stacaravan vermomt als tent. Kiest u voor onze stacaravans ervaart u even veel luxe als in de Grand Lodgetent: beide zijn van uitstekende kwaliteit, comfortabel en volledig uitgerust.

Luxe Bungalowtent Blue Rent-a-Tent

Bungalowtent

Niet langer slepen en sjouwen met uw eigen tent en kampeerspullen, maar een luxe compleet ingerichte bungalowtent die al klaar staat als u aankomt op de camping van uw keuze. Bij aankomst kan de vakantie dus gelijk beginnen! Wij hebben de bungalowtent al voor u opgezet. En hoe! De bungalowtenten zijn ruim en van alle gemakken voorzien: gescheiden slaapcabines, échte bedden en een keuken met keukeninventaris en een koelkast met een vriesgedeelte.

Wij bieden u meerdere soorten bungalowtent aan, welke ook verschillend zijn ingericht. Klik op onderstaande links om een beschrijving te lezen van de door u gekozen tent:

Safaritent Taupe

Safaritent

Wilt u meer luxe dan in een Bungalowtent? Kies dan voor onze Safaritent! De safaritenten combineren "het buitenleven" met comfort. Door de luifel kunt u buiten zitten als het regent en de schaduw opzoeken als de zon schijnt. De safaritenten zijn volledig ingericht en zijn voorzien van comfortable bedden, een keuken met een koelkast met vriesvak en afscheiden slaapruimtes. Verder zijn de safaritenten veelal opgebouwd op een houten vlonder, wat zorgt voor extra comfort. Ziet u zichzelf al zitten onder de luifel op het vlonder terras?

Wij bieden verschillende soorten Safaritenten aan, welke ook verschillend zijn ingericht. Door op onderstaande links te klikken vindt u een beschrijving van de Safaritent van uw keuze:

Grand Lodgetent 8 persoonsaccommodatie

Grand Lodgetent

Wilt u het echte kampeergevoel van een tent combineren met de luxe van een stacaravan? Kies dan voor onze Grand Lodgetent. Volgens ons een stacaravan vermomt als tent. De Grand Lodgetenten zijn ruim, luxueus en van alle gemakken voorzien. De Grand Lodgetent heeft meerdere slaapcabines, een keuken met stromend water, een badkamer met wc, wastafel en een douche. Er is zelfs een buitenkeuken (barbecue) waardoor u actief deel kan nemen aan het buitenleven, zelfs tijdens het koken. Geniet van de comfort van een luxe stacaravan en de vrijheden van een bungalowtent!

Wij bieden u twee soorten Grand Lodgetenten aan:

Stacaravan Mango Rent-a-Tent

Stacaravans

Geniet van de luxe en comfort van een compleet ingerichte stacaravan. Onze stacaravans komen met een volledig uitgeruste keuken met koelkast en een eigen badkamer met een wc, wastafel, douche en warm en koud stromend water; dit zijn slechts enkele van de voordelen van één luxe stacaravan. Er zijn verschillende type stacaravans, ieder met een eigen indeling. Alle modellen hebben een ruim woon- en slaapgedeelte, een volledig ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers en natuurlijk een eigen badkamer. Huisdieren zijn niet toegestaan in onze stacaravans.

Wij bieden u verschillende type stacaravans aan welke ook verschillend zijn ingericht. Als u op de links klikt vindt u een uitgebreide omschrijving van de stacaravans: