Zwembad Kompas Camping Nieuwpoort

Camping Kompas Nieuwpoort

Nieuwpoort, Belgische Kust, België

  • Aan een grote recreatieplas
  • Strand op 5 km
  • 2 zwembaden en apart kinderbad
  • Leuke binnenspeeltuin
  • Avonturenspeeltuin
Tip van Lora

Bezoek Plopsaland de Panne

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Op Kompas Camping Nieuwpoort vind je alle ingrediënten voor een perfecte vakantie!

Het hele gezin zal zich goed vermaken op Kompas Camping Nieuwpoort. Het is een echte familiecamping. Ga lekker zwemmen, kanoën zeilen, surfen of vissen in de grote recreatieplas direct naast de camping. Het strand en de zee vind je op ca. 5 km afstand van de camping, maar als je graag wilt zwemmen in een zwembad dan is dit ook zeker geen probleem. Op Kompas Camping Nieuwpoort vind je namelijk 2 zwembaden met nieuwe waterglijbaan en een apart kinderbad met een sproeiende waterclown (Opening: 01-05 tot 30-09, onder voorbehoud van weersomstandigheden).

Hou je van sporten? Op de camping is een multisportterrein voor onder andere minivoetbal en tennis. Ook zijn er twee beachvolleybalvelden aanwezig op de camping Kinderen vermaken zich in de binnenspeeltuin of de avonturenspeeltuin. In het hoogseizoen is er kinderanimatie (3-12 jaar) waar kinderen van verschillende leeftijden elkaar ontmoeten. Voor de jongeren worden sportactiviteiten georganiseerd. Natuurlijk worden de volwassenen ook niet vergeten. Zo wordt er van alles georganiseerd, zoals bijvoorbeeld optredens, natuurwandelingen en workshops.

Voor de dagelijkse boodschappen loop je gewoon even naar de campingwinkel van Kompas Nieuwpoort. In de Brasserie 'De Viertorre vind je Vlaamse frieten en streekgerechten.

Bungalowtent Blue voetballende kinderen

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 6 personen): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met tweepersoonsbed en extra eenpersoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze eenpersoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

Wat te doen in de omgeving van Kompas Camping Nieuwpoort

  • Prachtige duinen
  • Uitgerekte zandstranden
  • Gezellige restaurants en terrassen
  • Beschermde natuurgebieden
  • Pretparken

Na een heerlijk ontbijt voor de bungalowtent worden de plannen voor de rest van de dag gemaakt. Gaan jullie vandaag naar Plopsaland de Panne of Bellewaerde? Of liever één van de steden: Nieuwpoort, Brugge en Veurne bezoeken. Natuurlijk kan je ook gaan fietsen of flaneren over de autovrije Zeedijk met winkeltjes en terrassjes. Met de kusttram verken je gemakkelijk de Vlaamse kust. Kortom; mogelijkheden genoeg!