strand camping Kompas Westende

Camping Kompas Westende

Westende, Belgische Kust, België

  • Strand op 1 km
  • Avonturenspeeltuin
  • Gevarieerd animatieprogramma
Tip van Lora

Wilt u een dagje uit? Ga met het hele gezin naar themapark Plopsaland!

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Lekker uitwaaien aan de Belgische Kust en vlakbij Plopsaland

Kompas Camping Westende dankt zijn faam aan zijn ligging, op minder dan 10 minuten wandelen van de prachtige luilekkerstranden van de Noordzee. De tussenliggende duinen en de zilte zeelucht zorgen meteen voor een typische vakantiesfeer. Plopsaland ligt op ca. 20 kilometer afstand van deze leuke familiecamping en vormt dus een ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan dit bekende park met allerlei tv-figuren.

Blue bungalowtent

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

Op de middelgrote camping wordt tijdens het hoogseizoen door het animatieteam dagelijks een programma verzorgd met activiteiten voor jong en oud. Voor kinderen tot 12 jaar is Kiki's animatieclub, de nieuwe waterspeeltuin of de avonturenspeeltuin de plek om leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Voor fietsers en wandelaars is er een uitgestrekt net van rustige wegen door het prachtige landschap en langs gezellige plaatsen. Vlakbij liggen de plaatsen Nieuwpoort, dé vissershaven van de Westkust, en Oostende, de 'Stad an Zee'.