Zwembad camping Chateau de Martragny

Camping Château de Martragny

Martragny Moulins-en-Bessin, Normandië, Frankrijk

  • Ruim buitenzwembad met apart gedeelte voor de kleintjes
  • Leuke animatie voor de kinderen in het hoogseizoen
  • Grote visvijver en speelvelden
  • Prachtig aangelegde camping
Tip van Lora

Geniet van de heerlijke wijn- en calvadosproeverij

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Huur een bungalowtent in de mooie natuur van Frankrijk

Deze middelgrote camping, Château de Martragny, ligt rond een 18e-eeuws kasteel, tussen de plaatsen Caen en Bayeux. Deze rustige, familiaire camping biedt onder meer een stijlvolle Engelse tuin en oprijlaan. In het hoogseizoen worden activiteiten georganiseerd voor kinderen zoals schattenjacht en teken- en viswedstrijden. Volwassenen kunnen dan deelnemen aan een wijn- en calvadosproeverij. Op de camping vindt u een zwembad met apart gedeelte voor kleuters, een visvijver, een restaurant in één van de bijgebouwen van het kasteel, een tennisbaan en een winkeltje. Al met al is het dus heerlijk tot rust komen op deze camping.

Blue bungalowtent

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

Normandië is wel bekend als het oorlogsgebied uit de 2de wereldoorlog. De stranden waar in 1944 de invasie van Normandië plaatsvond liggen op ongeveer 12 kilometer, het monument voor D-Day op Omaha Beach op ongeveer 30 kilometer. Ook kunt u in de omgeving mooie boom- en klimparken bezoeken en wandelen over de goudkleurige stranden.