Camping Spiaggia e Mare foto vanuit lucht

Camping Spiaggia e Mare

Porto Garibaldi, Adriatische kust, Italië

  • Moderne camping
  • 2 zwembaden voor veel zwemplezier (let op: tegen betaling van ca. €18 p.p. per verblijf)
  • Direct aan het aflopende zandstrand
  • Gelegen in natuurpark Po-Delta
  • Een favoriete camping van Lora
Tip van Lora

Op een uur rijden bevindt zich ook de onafhankelijke staat San Marino, waar u belastingvrije inkopen kunt doen.

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Ruim opgezette camping direct aan het strand

Middenin de natuur van de Po-delta ligt camping Spiaggia e Mare. De camping vindt u direct aan het zandstrand en de zee, langs de kust van de provincie Ferrara. Spiaggia e Mare beschikt over twee zwembaden, maar er is ook de keuze te vertoeven op het zandstrand bij de camping.

GlamLodge tent Molenhof

GlamLodge tent

Glam Lodge tent (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): Gloednieuwe Glam Lodgetent met een mooie moderne uitstraling. Met woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over 2 verstelbare stoelen met voetenbank, 4 kuipstoelen en een tafel. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent voorzien van parasol of partytent en tevens meer privacy. Een skottelbraai is bovendien aanwezig.

Meer informatie

Het strand loopt schuin af, zodat het ook voor kleine kinderen ideaal is. In het hoogseizoen is er een professioneel recreatieteam dat vele sport- en spelactiviteiten voor met name de jeugd organiseert.

Spiaggia e Mare ligt in het natuurpark van de Po-delta, een fraai park dat met name voor fietsliefhebbers erg geschikt is. Tijdens uw verblijf moet u zeker ook een bezoek brengen aan Ravenna. Deze Romeinse havenstad heeft veel bouwwerken uit die tijd weten te behouden en vooral de mozaïeken in een aantal van deze overblijfselen zijn beroemd.