Campings aan het Gardameer

Op vakantie naar het Gardameer in Italië met Rent-a-Tent en Lidl-Reizen. Ontspannen aan het strand, slenteren door smalle straatjes of genieten van een ijsje op het terras. Het Gardameer biedt mogelijkheden voor jong en oud. Rond het Gardameer vindt u diverse mooie campings voor het hele gezin.

Gardameer
Gardameer
Gardameer camping Bella Italia
Bekijk alle fotos (4 )

Cultureel genieten aan het Gardameer

Nabij het Gardameer vindt u een aantal culturele steden zoals Verona met het Romeinse amfitheater, het balkon van Romeo & Julia en het kasteel Castelvecchio. Brescia ligt in het westen van het Gardameer waar u de kathedraal en de Oude en Nieuwe Dom kunt bezoeken. Op het schiereiland Sirmione kunt u het oude kasteel en fort bezoeken. Voor wijnliefhebbers is het zeker een aanrader om de heerlijke Bardolino wijn te proeven! Actievelingen kunnen rondom het meer wandelen, fietsen of mountainbiken.

Eropuit met de kids

Aan de zuidzijde van het Gardameer vindt u verschillende attractieparken zoals Gardaland en Movieland met spannende achtbanen en mooie theatershows. Waterratjes kunnen hun hart ophalen in het waterpretpark Canevaworld. Snelle glijbanen, mooie lagune zwembaden en water speeltoestellen voor de allerkleinsten. Kortom: aan het Gardameer vindt u alle ingrediënten voor een heerlijke autovakantie in Italië.