zwembad camping Rio Vantone

Camping Rio Vantone

Idro, Idromeer, Italië

  • Direct aan Idromeer
  • Surfschool
  • Zwembad met kinderbad
Tip van Lora

Cultureel uitstapje? Ontdek de cultuurstad Brescia.

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Windsurfen op het Idromeer!

Camping Rio Vantone ligt aan het circa 11 km lange Idromeer, een natuurlijk meer waar surfers en natuurliefhebbers graag heen gaan. Deze familiecamping, vlakbij het dorpje Crone, is voorzien van een zwembad met kinderbad, kinderspeelplaats met klimwand en restaurant. Vanaf de camping loopt u naar het (kiezel)strand en surfschool aan het meer.

GlamLodge tent Camping de Molenhof

GlamLodge tent

Glam Lodge tent (ca. 25 m², max. 5 personen): Gloednieuwe Glam Lodgetent met een mooie moderne uitstraling. Met woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. Kussens en dekbedden zijn aanwezig. De bungalowtent beschikt over 2 verstelbare stoelen met voetenbank, 4 kuipstoelen en een tafel. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent. Een skottelbraai is bovendien aanwezig.

Meer informatie
Bungalowtent Blue voetballende kinderen

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 personen): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. Kussens en dekbedden zijn aanweizig. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

Het Idromeer beschikt over zuiver water waar motorboten niet zijn toegestaan, zodat surfers en zwemmers hier alle ruimte krijgen. Wanneer u niet zo'n waterrat bent, maar wel sportief aangelegd dan kunt u gaan wandelen of mountainbiken.

De omgeving van de omringende bergen is bovendien een rijke bestemming voor klimliefhebbers. Vlakbij ligt ook een kindercanyon-parcours met hangbrug en klimrotsen dat erg leuk is voor de kinderen. Direct aan het meer liggen gezellige, typische dorpen met leuke winkels, markten en restaurants.