Camping Valle Romantica

Camping Valle Romantica

Cannobio , Lago Maggiore, Italië

  • Zwembad met apart kinderbad
  • Kort bij het beroemde Lagio Maggiore
  • Zwemmen in de heldere bergrivier
  • Prachtige bloemen over de gehele camping
Tip van Lora

Ontdek de prachtige beekjes en bergen

0 - 7 jaar

Geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Huur een Bungalowtent tussen de bergen op Camping Valle Romantica

Valle Romantica ligt op 2 km van het Lago Maggiore en via een adembenemend pad onder de bomen daalt u af naar het grove kiezel- en rotsstrand bij de rivier. In deze kraakheldere bergrivier heeft u de mogelijkheid om te zwemmen, snorkelen of kanoën. Op de camping zelf is er ook de mogelijkheid te zwemmen maar dan met badmuts. Voor de allerkleinsten is er een mooi kinderbad en voor de oudere kinderen is er een volleybalveld, speeltuin en twee tennistafels aanwezig. In de avond kunt u heerlijk eten met de familie in het restaurant in de antieke boerderij op de camping.

Camping Valle Romantica is romantische gelegen tussen de bergen in een smal dal aan de rivier Cannobina, op slechts 5 km van de Zwitserse grens. Deze camping is de oudste (1956) vlakbij Lago Maggiore, door de bloemenpracht lijkt de camping wel een botanische tuin.

GlamLodge tent Camping de Molenhof

GlamLodge tent

Glam Lodge tent (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): de GlamLodge tent heeft een mooie moderne uitstraling met woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over 2 verstelbare stoelen met voetenbank, 4 kuipstoelen en een tafel. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent voorzien van parasol of partytent en tevens meer privacy. Een skottelbraai is bovendien aanwezig.

Meer informatie
Bungalowtent Blue voetballende kinderen

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie