Kom tot rust op deze kleinschalige campings

Wij hebben voor u een selectie gemaakt in kleinschalige, landelijke maar toch sfeervolle campings. Even heerlijk genieten van de rust en stilte, zonder al te veel andere toeristen in de buurt. Dit terwijl u ook kunt genieten van de luxe en comfort die u van ons gewend bent! Op deze pagina vindt u campings in Frankrijk, Italië en Slovenië

Uitzicht vanaf camping Beauregard
Meer van Annecy bij  La Ferme de Serraz

Kleinschalig en landelijk maar toch sfeervol!

Na een lang schooljaar, een drukke baan en een gehaast gezinsleven is het belangrijk om tijdens de vakantie tot rust te komen. Vandaar dat wij u verschillende campings bieden in Frankrijk, Italië en Slovenië; zodat u tot rust kunt komen. De campings liggen in landelijke regio's, vaak ook nog is bij een prachtig landgoed, bij een fraai kasteel of bij een idyllisch meer. De campings op deze pagina zijn kleinschalige familiecampings, die u rust, ruimte en privacy bieden. Toch hebben deze campings de vriendelijke, typisch lokale sfeer behouden. Op en top vakantie!

Tijdens uw verblijf op een van deze campings kunt u genieten van een wandeling door de ongerepte natuur, een marktje bezoeken in een klein, pitoresk dorpje of een betaalbaar streekmenu eten in een van de restaurantjes. Een ontspannen vakantie in het échte Frankrijk of het authentieke Italië. Of laat u eens verassen en bezoek een camping in Slovenië, u zult versteld staan van de charme van de camping en de wonderschone, ongerepte natuur.

Alle campings op deze pagina hebben net dat beetje extra's. Iets wat ze net anders maakt van de rest. De campings liggen veelal in regio's die meer bieden op het gebied van natuur, klimaat, architectuur en gastronomie. Over het algemeen wordt u hartelijk welkom geheten door de camping eigenaar. De camping eigenaar verteld vaak vol met passie over de camping en de regio. Tevens weten de camping eigenaren over het algemeen de leukste en meest unieke uitstapjes in de regio!

Onze selectie in kleinschalige campings

Onze top 3 kleinschalig kamperen:

camping Bled kerkje

Een van de meest idyllische plekken van Europa

Camping Bled

Bled-Gorenjska, Slovenië

Camping Valle Romantica

Camping Valle Romantica

Lago Maggiore, Italië

Buitenzwembad camping Domaine de Labeiller

Camping Domaine de Labeiller

Ardèche, Frankrijk