Zwemplezier zwembad camping Porto Sole

Camping Porto Sole

Vrsar, Istrië, Kroatië

  • Fraaie onderwaterwereld
  • Zwembad met zicht op zee
  • Moderne sanitaire voorzieningen
  • Gelegen in een bosrijke omgeving
  • Perfecte vakantielocatie
Tip van Lora

Voor natuurliefhebbers is het schilderachtige Limfjord dichtbij gelegen.

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Uitstekende camping nabij de havenstad Vrsar

Camping Porto Sole ligt in de directe nabijheid van het hotel- en appartementencomplex Petalon. Vanaf het midden van het terrein heeft u een mooi uitzicht op Vrsar. Camping Porto Sole ligt aan zee en het strand is rotsachtig met aangelegde zonneplateaus.

GlamLodge tent Molenhof

GlamLodge tent

Glam Lodge tent (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): Gloednieuwe Glam Lodgetent met een mooie moderne uitstraling. Met woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over 2 verstelbare stoelen met voetenbank, 4 kuipstoelen en een tafel. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent voorzien van parasol of partytent en tevens meer privacy. Een skottelbraai is bovendien aanwezig.

Meer informatie
Blue bungalowtent

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

De fraaie onderwaterwereld leent zich uitstekend voor snorkelen en duiken. Het complex is voorzien van moderne sanitaire voorzieningen en is vanwege het grote aantal sportmogelijkheden zeer geliefd bij sportliefhebbers. Voor de allerkleinsten worden er dagelijks activiteiten georganiseerd.

Nabij camping Porto Sole ligt de havenstad Vrsar waar u leuke winkels, terrassen en restaurants vindt. Op een tiental kilometers ligt ook levendig Poreç, met een veelbewogen verleden. De stad trekt jaarlijks vele toeristen, maar door de gezellige stadskern doet het zich niet druk voor. Neem zeker een kijkje in de Euphrasius-basiliek, die prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.