Papa op bankje

Nederland Vakantieland

Nederland, het vakantieland met talloze mogelijkheden. Uiteraard is een groot voordeel dat je niet lang in de auto hoeft te zitten om de mooiste plaatsten te ontdekken. Geen last van lange reistijden waardoor je vakantie extra snel kan beginnen! Met de 12 provincies biedt Nederland voor elk wat wils. Geniet van de veelzijdige steden, ga naar het strand, zoek de natuur op of breng een bezoek aan de Waddeneilanden. In Nederland is het allemaal mogelijk. Voor een weekend weg, gezinsvakantie, fietsvakantie of schoolvakantie biedt ViaLora óók in 2020 voldoende overnachtingsmogelijkheden op leuke campings en vakantieparken aan.

Vind je vakantie
Kies uw aankomstdatum
Verblijfsduur
Bestemming
Bekijk alle resultaten
Dwingelerveld
Fietsen
Tulpen en molens Nederland
Bekijk alle fotos (4)

Waarom op vakantie in Nederland?

Nederland heeft ons zoveel te bieden: historische steden en mooie lange zandstranden maar ook indrukwekkende natuurgebieden zoals de Biesbosch en het Nationale Park de Hoge Veluwe zijn zeker de moeite waard. Voor wie van kunst en cultuur houdt kun je bij de prachtige musea met meesterwerken van wereldberoemde kunstenaars als Rembrandt en Van Gogh terecht. Ook zijn er typische architectuursteden zoals Leiden, Delft, Arnhem en Maastricht waarbij een leuke dag gegarandeerd wordt. Uiteraard mag een bezoek aan de hoofdstad van ons land, Amsterdam niet ontbreken. Nationale monumenten als de Kinderdijk, het Rietveld Schröderhuis en de Amsterdamse grachtenwereld horen thuis in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Camping de Koornmolen

Campingvakanties in Nederland

Camping Callassande van bovenaf

Vakantieparken in Nederland

5-daagse fietsvakantie Bentheim - Twente

Fietsvakanties in Nederland

Ontdek wat er in het Noorden te doen is of beleef je vakantie aan de prachtige kustlijn in Noord- en Zuid-Holland. Voor liefhebbers van culinaire hoogstandjes en gezelligheid mag een bezoek aan Brabant natuurlijk niet ontbreken. Boek hier je kampeervakantie van 2020!

IJsselmeer Nederlands vlaggetje

Alle vakanties op een rij

Nog geen vakantiekeuze kunnen maken? Bekijk het overzicht met campingvakanties, vakantieparken en fietsvakanties.

Actief in Nederland

Met ongeveer 35.000 kilometer aan fietspaden en 11.500 kilometer aan wandelpaden zijn er in Nederland voldoende mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ontdek de Hollandse Kust, fiets door het heuvellanschap van Limburg of ontdek Twente per fiets. Drenthe is de ideale provincie om naar hartenlust te fietsen en te wandelen. Voor liefhebbers van zon, zee en strand is een vakantie in Zeeland een echte aanrader!

Beekse Bergen bustoer langs buffels

Eropuit in Nederland

De leukste dagjes uit in Nederland op een rij.