Camping Duinhoeve piratenschip

Camping Recreatiepark Duinhoeve

Udenhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Animatie tijdens de schoolvakanties
  • Prachtige speeltuinen voor kinderen
  • Groot piratenschip in het buitenzwembad
  • Mooie fiets- en wandelroutes
Tip van Lora

Bezoek de Efteling en de Beekse Bergen

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Geschikt voor
oudere kinderen

Geniet in uw gehuurde Bungalowtent van de mooie omgeving

Camping Duinhoeve is een 4-sterrencamping met een tal van faciliteiten. Er is een buitenbad met piratenschip en apart kinderbad. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de grote speeltuin met verschillende glijbanen en klauterwanden. Het animatieteam zorgt tijdens uw vakantie voor vermaak voor de kinderen van 4 tot 12 jaar. Achteraan de camping is een groot sportveld en dichtbij het zwembad een speeltuin met airtrampoline. Kleine boodschappen kunt u doen in het winkeltje en 's avonds kunt u heerlijk uiteten in Brasserie Duinhoeve.

GlamLodge tent Molenhof

GlamLodge tent

Glam Lodge tent (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): Gloednieuwe Glam Lodgetent met een mooie moderne uitstraling. Met woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over 2 verstelbare stoelen met voetenbank, 4 kuipstoelen en een tafel. Door de toepassing van een buitenterras met windbescherming is er meer comfort dan bij een standaard bungalowtent voorzien van parasol of partytent en tevens meer privacy. Een skottelbraai is bovendien aanwezig.

Meer informatie
Blue bungalowtent

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

Camping Duinhoeve ligt tussen de bossen en weilanden in een natuurgebied. U kunt hier uitstekende fietstochten maken of paardrijden over de zandheuvels. Ook is het mogelijk er een dagje op uit te gaan om te shoppen in Tilburg of 's Hertogenbosch.