SafariCamp de Beekse Bergen bavianen

Vakantiepark Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Safaripark met 1250 dieren
  • Overdekt Junglebad
  • Strand aan Victoriameer
  • Gratis toegang tot het Safaripark inbegrepen!
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Vakantiepark met 1250 wilde dieren op loopafstand

Vakantiepark Beekse Bergen ligt in het Afrikaanse hart van Brabant. Wordt wakker van een brullende leeuw! Op de camping overnacht u in een safaritent, een unieke kampeervakantie voor jong en oud! De 1250 wilde Afrikaanse dieren vindt u op loopafstand evenals entertainment voor jong en oud. Een pendeltreintje brengt u naar het naastgelegen vakantiepark waar u gebruik kunt maken van het Junglebad, de restaurants, supermarkt en strandpark Speelland Beekse Bergen.
Bij boeking van een Safaritent Taupe ontvangt u er een AttractiePas bij! Met deze pas krijgt u onbeperkt toegang tot 7 dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen, kortingen op vele uitjes in de omgeving en gratis wifi (bij centrale faciliteiten). U kunt op de dag van aankomst vanaf 08.00 uur uw Attractiepas ophalen bij de receptie van het vakantiepark. Ook op de dag van vertrek heeft u ook nog gratis toegang tot het Safaripark.

Let op: in verband met georganiseerde festivals op camping de Beekse Bergen, kunnen wij helaas geen reserveringen accepteren in de periodes 31 mei t/m 3 juni 2019, 12 juli t/m 16 juli 2019 en 16 augustus t/m 20 augustus 2019. Tevens attenderen wij u er op dat u de dagen voor en na de festivals overlast kan ondervinden van eventuele op- en afbouwwerkzaamheden.

Safaritent Taupe

Safaritent Taupe

Safaritent Taupe (maximaal 6 personen): Deze luxe safaritent is geplaatst op vlonders en beschikt over een binnentent van 5x5 meter en een buitentent van 7x5 meter. De safaritent is afsluitbaar door middel van een rits en is geheel wind- en waterdicht. Voorzien van een luxe inrichting en een aangename stahoogte van 2,20 m. In deze Safaritent vindt u 2 slaapcabines, één voorzien van twee eenpersoonsbedden en één met 2 stapelbedden.

Kussens zijn aanwezig. U dient zelf dekens en linnengoed mee te nemen. Verder vindt u een kitchenette met 4-pits gasstel, een grote koelkast (op Beekse Bergen kleine koelkast) met vriesvak en een keukenkast met keukeninventaris. Ook is er een elektrisch kacheltje en natuurlijk verlichting. Op het houten vlonder terras met luifel kunt u heerlijk zitten, zowel overdags als 's avonds.

Het is helaas niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen naast de Safaritent Taupe.

Meer informatie

Kinderen zullen zich als een vis in het water voelen! Er is een overdekt Junglebad met 3 zwembaden en een strand aan het Victoriameer! Naast de vermakelijke zwemfaciliteiten zijn er over het park speeltuinen verspreid. Bovendien heeft u met de AttractiePas gratis toegang tot Speelland Beekse Bergen. Hier kunnen kinderen zich uitleven in de grote speeltuin met trampolines, glijbanen en waterattracties. Tijdens het hoogseizoen organiseert het anitmatieteam diverse activiteiten zoals talentenschows en speurtochten.

Het park biedt ook diverse sportvoorzieningen. U kunt een balletje trappen op het voetbalveld, met de kinderen gaan midgetgolfen, vissen in het Victoriameer of een balletje slaan op de tafeltennistafel.

Kortom: Op Vakantiepark Beekse Bergen is van alles te doen!