Camping Roompot Hof Domburg strand

Vakantiepark Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Binnenzwembad
  • Wellnesscenter
  • Op slechts 500 meter van het strand!
Tip van Lora

Geniet op een terasje in het centrum van Domburg van een
heerlijk drankje!

0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Zeer geschikt voor
oudere kinderen

Topcamping in Zeeland!

Het vijfsterrenvakantiepark Hof Domburg vindt u op minder dan 500 m van het schone, brede Noordzeestrand, dat al vele jaren bekroond wordt met de Blauwe Vlag, een internationale milieuonderscheiding. Hof Domburg biedt u en uw gezin alle vrijheid om elke vakantiedag te kiezen tussen uitrusten, sportief bezig zijn, zwemmen in het subtropische zwemparadijs of de gezelligheid opzoeken. In het luxe kuur- en beautycenter kunt u optimaal ontspannen. Daarnaast zijn er voldoende wandel-, fiets- en watersportmogelijkheden. 

Vanaf het park wandelt u in een aantal minuten naar het gezellige Domburg met veel cultuur en minstens zoveel winkels, restaurants en terrassen. Het eiland Walcheren wordt ook wel de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd en tijdens de 35 km lange Mantelingenroute ziet u waarom. Deze fietsroute voert u van Domburg naar o.a. Veere en via Vrouwenpolder weer terug.

Attentie: Op vrijdag 28 juni zal het strand van Domburg vanwege een evenement afgesloten zijn. Dit wordt gedaan door de gemeente uit veiligheidsoverwegingen. Het gehele strand inclusief de strandcabines kunnen tijdens deze tijden niet gebruikt worden. Het strand zal 's morgens van 8.30 tot 12.15 uur en 's middags van 16.00 tot 20.00 uur afgesloten zijn.

Blue bungalowtent

Bungalowtent Blue

Bungalowtent Blue (ca. 25 m², max. 5 volwassenen + 1 kind): woon-/eetgedeelte met tafel en zitmeubilair. Kitchenette met 3 kookpitten en grote koelkast met diepvriesvak en koffiezetapparaat. Een slaapcabine met 2 persoonsbed en extra 1 persoonsbed kan erbij geplaatst worden (deze 1 persoonsruimte is afsluitbaar met tentdoek). Slaapcabine met drie eenpersoonsbedden. De bungalowtent beschikt over tuinmeubelen.

Meer informatie

Vanaf het park wandelt u in een aantal minuten naar het gezellige Domburg met veel cultuur en minstens zoveel winkels, restaurants en terrassen. Het eiland Walcheren wordt ook wel de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd en tijdens de 35 km lange Mantelingenroute ziet u waarom. Deze fietsroute voert u van Domburg naar o.a. Veere en via Vrouwenpolder weer terug. De fietsroute 'Domburg en Zoutelande' is met z'n bijna 30 km. ook een aanrader vanwege de molens, de stranden en de prachtige vergezichten.