Privacy Policy

Algemeen

Rent-a-Tent hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Daarom informeren wij u hier graag over de wijze waarop wij omgaan met uw persoonlijke gegevens. Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) Wanneer u gegevens aan Rent-a-Tent verstrekt, vallen uw gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft de regels aan voor de verwerking en de bescherming van persoonsgegevens.

Invullen van persoonsgegevens

Wanneer uw bij ons een boeking maakt, of u meldt zich aan voor een nieuwsbrief vragen wij om uw persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die u invult gebruiken wij uitsluitend om er voor te zorgen dat wij u de beste service kunnen verlenen. Om uw vakantie te regelen of om u in de toekomst over onze aanbod te kunnen informeren. Als u een vakantie boekt bij ons boekt en wij u vragen om gegevens van thuisblijvers, dan gebruiken wij deze gegevens uitsluitend in geval van een calamiteit.

Gebruik van persoonsgegevens

Wij verwerken de volgende gegevens van u (gegevens die zijn verzameld tijdens het boekingsproces, mede-afhankelijk van de gegevens die u zelf invult bij een boeking en door bijvoorbeeld deelname aan prijsvragen, het aanmaken van een account en het invullen van een contactformulier):

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Nationaliteit
  • E-mailadres
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • IP-adres
  • Betaalgegevens
  • Boekings-/reserveringsgeschiedenis
  • Online klikgedrag

Statistieken

Voor onze statistieken worden de technische details van uw bezoek vastgelegd. Deze gegevens worden gebruikt om onze website optimaal te houden.

Vragen

Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacy beleid? Neem dan contact op via info@rent-a-tent.nl

Verwerking van persoonsgegevens

Om onze service en uw vakantieverblijf zo goed mogelijk te organiseren, kan het noodzakelijk zijn om uw persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die de uiteindelijke diensten en producten leveren die u bij ons hebt geboekt. Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie.

Wanneer u naar het buitenland reist, kunnen overheidsinstanties ons verplichten uw persoonsgegevens te verstrekken in het kader van een grenscontrole, immigratie-, veiligheids-, antiterrorisme- en/of andere doeleinden die toepasselijk geacht worden. Ook als het verstrekken van gegevens niet verplicht is, kunnen wij besluiten om overheidsinstanties behulpzaam te zijn.

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien u Inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens wenst, kunt u dit doen via info@rent-a-tent.nl

Nieuwsbrief

Uw gegevens blijven eigendom van Rent-a-Tent en zullen niet aan derden worden verstrekt. Uw e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden voor het toesturen van informatie over Rent-a-Tent.

Stelt u geen prijs meer op de toegezonden nieuwsbrief, dan kunt u zich eenvoudig afmelden via de u toegezonden mailing.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid.

Laatste wijziging: 7 mei 2018

Algemene boekingsvoorwaarden

Door akkoord te gaan met onze algemene boekingsvoorwaarden, gaat u ook akkoord met onze privacy policy. Bekijk hier onze Algemene boekingsvoorwaaden

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van deze website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.